security

Beveiliging

Om uw huis en uzelf van de beste beveiliging te voorzien, bestaan er verschillende mogelijkheden.

Alarminstallatie

Alarminstallaties kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, waarbij een binnen- of buitensirene tot stand wordt gebracht. Daarnaast is het mogelijk om sensoren te plaatsen, die elke beweging detecteren. Zo bestaan er trilsensoren voor ramen en bewegingsdetectoren voor zowel binnen als buiten. Uw branddetectie aan uw alarminstallatie koppelen, is ook een mogelijkheid. Tenslotte bepaalt u zelf óf, en op welke manier, u met een meldkamer samen wilt werken. U kan ervoor kiezen om de politie automatisch te laten inschakelen bij het afgaan van uw alarm of enkel een signaal te ontvangen via uw telefoon. Zo bestaan er verschillende wegen die leiden tot hetzelfde doel: u veilig voelen!

Camerabewaking

Ook camera’s kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden, afhankelijk van wat u het belangrijkste vindt om waar te nemen. Deze beelden kunnen via meerdere kanalen opgevraagd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf uw reisbestemming via een laptop of telefoon alles in en rond uw huis controleren en met een gerust hart op reis gaan!

Elektrische poort

Een poort die u vanop afstand elektronisch kunt bedienen met een enkele druk op de knop is zeer gebruiksvriendelijk. Bij het gebruik van verschillende poorten is het mogelijk deze allemaal aan te sturen via één en dezelfde afstandsbediening of GSM. Hoe eenvoudig kan het zijn!