slider2

Verlichting & Audio

Verlichting is iets zeer persoonlijks en afhankelijk van uw eigen stijl.

Eén van de troeven van Quick Elektric bvba is het zelf ontwerpen van verlichting, gebaseerd op uw wensen. Heeft u een specifiek idee, dan werken we dat graag voor u uit. Het gehele project, van idee tot lamp, kunnen we voor u verzorgen, door de nauwe samenwerking met een smid.

Zowel voor binnen- als buitenverlichting biedt Quick Elektric bvba een ruime verscheidenheid aan opties voor elke situatie.

Enkele voorbeelden:
– verschillende lichtsturingen in uw tuin.
Waarbij lichten vanaf verschillende plaatsen bediend kunnen worden of via een afstandsbediening of gewoon automatisch kunnen aanspringen.
– in uw zwembad of op uw parking.
– winkelverlichting en lichtreclame.
– etalagekasten ombouwen naar LED.
– paniekverlichting.

Naast compleet nieuwe verlichting is het verbeteren van reeds bestaande verlichting een niet te onderschatten zaak, meer specifiek, hun energieverbruik. Zeer regelmatig worden bestaande spots omgebouwd tot LED-verlichting, aangezien deze veel zuiniger zijn.

Behalve verlichting vormt geluid een belangrijk onderdeel voor het creëren van sfeer. De reeds gekende audio-installaties en speakers worden niet alleen binnenshuis geïnstalleerd, maar zijn nu ook toepasbaar voor gebruik buiten.